вівторок, 29 червня 2010 12:42

Дружину Аделаджі також підозрюють у аферах

Дружину Аделаджі також підозрюють у аферах

Адвокат потерпілих від фінансових афер компаній, пов'язаних з церквою Посольство Боже, Іван БоднарукСандея Аделаджі Абоседе до фінансових афер, пише газета Сегодня.

стверджує, що є свідчення про причетність дружини пастора

Боднарук заявив, що вимагає від правоохоронних органів завести кримінальну справу на дружину Аделаджі. За словами Боднарука, наразі він має в своєму розпорядженні свідчення про те, що саме представники Абоседе отримували гроші від заарештованої Ірини Д., голови піраміди ПП Грант, на купівлю квартири.

"Водій і охоронець Ірини Д. дав свідчення слідству, що особисто був свідком того, як у приватного нотаріуса на ім'я Босе Аделаджа оформлялася трикімнатна квартира в присутності двох пасторів церкви Посольство Боже. У четвер на очній ставці з водієм цю інформацію підтвердила і сама Ірина Д.", - сказав Боднарук.

Водій Ірини Д. Геннадій Кучеревський сказав виданню, що також перебував тоді, як Ірині Д. зателефонували чи то сама Абоседе, чи то її представники, і сказали, що необхідно принести гроші вкладників на квартиру.

"Коли Абоседе Аделаджа зателефонувала і дала жорстке доручення Ірині шукати і оплатити купівлю квартири нібито для потреб церкви, та була сильно засмучена. Але противитися вона не могла, адже якщо хтось йшов проти Аделаджі, то зазнавали анафеми", - сказав Кучеревський, який також був адептом церкви.

У МВС не підтвердили і не спростували інформацію про свідчення Кучеревського. Але адвокат налаштований рішуче.

"Я буду вимагати, щоб Абоседе Аделаджу взяли під арешт", - сказав Боднарук.

У прес-службі Посольства Божого вчора, 28 червня, спрямували за коментарями до адвоката Аделаджі Андрія Федура, але його помічниця повідомила, що він не зможе говорити, пише видання.

"А ще ми збираємося подавати до суду на людей, які помилково звинувачують нашого пастора Сандея Аделаджу", - сказали в Посольстві Божому. Нагадаємо, зараз майно Сандея Аделаджі заарештовано, а сам пастор перебуває на підписці про невиїзд.

Нагадаємо, у МВС повідомили, що все майно головного фігуранта справи фінансової групи King's Capital, пастора Церкви Посольства Божого Сандея Аделаджі заарештовано.

Зараз ви читаєте новину «Дружину Аделаджі також підозрюють у аферах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі