четвер, 12 жовтня 2017 17:34

Дружині волонтера і мамі двох малих дітей потрібна допомога на лікування раку

Автор: Фото надане Олександром Бондаренком
  В 34-річної Алли Бондаренко діагностували рак шийки матки
В 34-річної Алли Бондаренко діагностували рак шийки матки

В 34-річної Алли Бондаренко із села Козацьке Звенигородського району на Черкащині діагностували рак шийки матки. На лікування вже пішло понад $20 тис. Рідні просять про допомогу.

"Півроку тому в Алли вранці піднялася висока температура, а потім різко знизилася. І знову піднялася і теж впала. І так впродовж дня. Ми поїхали в лікарню. Аналізи були погані. Аллі призначили променеву терапію. Від цього були пошкоджені нирки і сечовий міхур. Дружину довелося рятувати в ізраїльській клініці Лісод. Там без передоплати відразу взяли її на операцію. За два дні лікування ми заплатили 60 тисяч гривень. Хіміотерапію Алла проходить в Київській обласній онкологічній лікарні. Кожна обходиться від 24 до 37 тисяч гривень. В Алли часто падає гемоглобін, тому доводиться крапати додаткові препарати і робити переливання крові. А лише тоді приймає хімію. Наступного разу маємо бути в лікарні 20 жовтня", - розповідає Gazeta.ua чоловік Олександр Бондаренко.

До хвороби Алла працювала в нотаріальній конторі. Олександр є волонтером, з перших днів допомагає воїнам АТО. Подружжя виховує 10-річного Богдана і 4-річну Дарину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5-річній Іванні терміново потрібна операція. Батьки благають про допомогу

"Про хворобу мами дітям нічого не кажемо. Пояснюємо, що періодично їздимо на лікування. Але син, напевне, здогадується і розуміє, що це не просте захворювання. Ми бачимо, що йому не просто триматися. Лікарі кажуть, що лікування буде не легким. Але ми готові боротися за життя нашої мами. Алла теж морально тримається. Мріє, що одужає і в майбутньому побачить, як одружуються наші діти", - каже Олександр Валентинович.

Реквізити для допомоги:
Картка Приватбанку - 5168 7555 3139 5149 (Бондаренко Алла Валеріївна). Контакти Олександра Бондаренка – (097) 967 80 50.

Зараз ви читаєте новину «Дружині волонтера і мамі двох малих дітей потрібна допомога на лікування раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі