субота, 05 травня 2007 18:51

Дружина зарізала чоловіка через заборону сходити до лазні

Мешканка Червоногвардійського району (Крим) під час п"яної сварки вбила свого чоловіка через те, що він заборонив їй йти в лазню і сам відмовився помитися, повідомляє прес-служба МВС України в АР Крим.

За фактом злочину порушено кримінальну справу, ведеться слідство, а підозрювану у вбивстві жінку заарештували і вона надає свідчення.

Проживала 31-річна Лариса (ім"я змінене) разом з своїм сином в селі Амурське Червоногвардійського району в будинку цивільного чоловіка Олександра. Останнім часом у чоловіка почався запій, через що в будинку відбувалися постійні сварки.

- Останнім часом, чоловік пив все підряд - і горілку, і розведений спирт, а як напивався, ліз до мене битися. Проте фізично він слабкіший за мене, і я йому постійно давала відсіч, - розповідає підозрювана.

30 квітня після чергової п"янки 42-річний Олександр прокинувся удосвіта, поїв, похмелився і почав лаятися, ображати свою дружину, а потім відправив її працювати на городі. Потім Лариса зібралася і поїхала в селище Жовтневий на ринок. Коли повернулася додому, чоловік знову випивав, цього разу разом з своїм іншому Валентином. Господиня змінила гнів на милість, приготувала чоловікам закуску, а потім і сама приєдналася до гуляння.

Увечері до них приїхав батько Олександра, щоб допомогти зарізати курку. Впоравшись з птахом, Лариса проводила свекра, а потім почала господарювати на кухні. Через деякий час на веранду вийшов чоловік, за спиною він тримав ще одну пляшку горілки. Коли через декілька хвилин Лариса заглянула в кімнату, то побачила, що чоловік вже спустошив пляшку і тепер лежить на дивані. Терпіння закінчувалося і, щоб якось уникнути чергового конфлікту, жінка запропонувала піти в лазню до батьків чоловіка. Чоловік не захотів, став грубити і огризатися, що він не дозволяє їй спілкуватися з батьками, тому що посварився з ними. Після сварки, п"яний тиран схопився з дивана і накинувся на Ларису з кулаками. Сховавшись від нього на кухні, жінка схопила із столу ніж, щоб озвірілий чоловік не зробив це першим. Олександр накинувся на жінку, намагаючись вирвати у неї з рук зброю. У цю ж секунду жінка перехопила ніж іншою рукою і вдарила в живіт нападаючого чоловіка.

Олександр схопився за живіт руками, з нього фонтаном хлинула кров. Перелякавшись, жінка підняла його і посадила на стілець, а потім, обливши його холодною водою, побігла до сусідки, щоб викликати "швидку допомогу".

По дорозі в лікарню поранений помер. Не встигла Лариса вимити в будинку скривавлену підлогу, як під"їхали співробітники міліції, перед якими жінка щиросердо зізналася в скоєному, передає Главред.

Зараз ви читаєте новину «Дружина зарізала чоловіка через заборону сходити до лазні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі