вівторок, 26 серпня 2008 09:49

Дружина загиблого депутата Сироти - в реанімації

Дружина загиблого 25 серпня в ДТП народного депутата України Михайла Сироти (фракція "Блок Литвина") з тілесними ушкодженнями доставлена в Білоцерківську реанімацію.

Жінка знаходиться в стабільно важкому стані і потребує операції.

Як повідомляє кореспондент каналу "1+1", міліція на місце події почала з"їжджатися лише близько 8:00.

На даний момент проводиться повторний огляд території ДТП, після цього буде проведена експертиза. Також повідомляється про прибуття машини з краном, яка очищатиме територію після встановлення причин аварії.

Під час зіткнення також загинув водій білого DаєwooLanos - 23-літній місцевий житель. За відгуками близьких і співробітників, загиблий був хорошим водієм, проте на DаewooLanos їздив лише два місяці. Нову машину він отримав в подарунок від дідуся.

Як вже повідомлялося, 25 серпня народний депутат України Михайло Сирота (член депутатської фракції "Блок Литвина") загинув в ДТП під містом Узин (Білоцерківський район Київської області).

Сирота знаходився за кермом автомобіля "Тойота Камрі".

Михайла Сироту називали "хрещеним батьком" Конституції, так як він був керівником парламентської комісії з ухвалення Конституції 28 червня 1996 року.

"Газета 24".

Зараз ви читаєте новину «Дружина загиблого депутата Сироти - в реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі