понеділок, 17 листопада 2008 11:27

Дружина забила чоловіка камінням до смерті, щоб припинив лаятися

Трагедією закінчився сімейний конфлікт в Запорізькій області. 54-річна мешканка села Веселянка, ображена лайкою свого чоловіка, до смерті закидала його камінням. Тепер на жінку чекає суд і в"язниця.

Як повідомили в центрі громадських зв"язків ГУ МВС України в Запорізькій області в п"ятницю, жінка разом з чоловіком готували місце для зберігання силосу. 57-річний чоловік копав яму і передавав землю вгору жінці, при цьому супроводжуючи роботу брудною лайкою на адресу дружини.

Розгнівана жінка втратила над собою контроль, схопила камінь і кинула в голову кривдника, а потім продовжувала завдавати ударів камінням знову і знову. В результаті чоловік помер.

Перелякана скоєним, зловмисниця засипала жертву землею і сіном. Після цього вона повернулася додому і розповіла про все дочці, яка повідомила про вчинений злочин в міліцію.

Отримавши інформацію про вбивство місцевого жителя, слідчо-оперативна група Запорізького райвідділу міліції декілька годин розчищала силосну яму на городі приватної садиби. Під купою силосу на двометровій глибині вони виявили тіло убитого.

Того ж дня затримали і підозрювану у вбивстві. В даний час вона знаходиться в ізоляторі тимчасового перебування і дає пояснення слідчим. Відносно підозрюваної порушено кримінальну справу за ст 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яка передбачає до 15 років перебування за ґратами, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Дружина забила чоловіка камінням до смерті, щоб припинив лаятися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі