вівторок, 03 липня 2007 13:04

Дружина президента Аргентини змагатиметься за його пост

Дружина президента Аргентини Нестора Кіршнера Крістін візьме участь у виборах глави держави, які відбудуться у жовтні 2007 року.

Офіційна заява буде зроблена протягом місяця у місті Ла-Плата, звідки перша леді родом. Проте вже зараз, як відзначає видання, прихильники уряду обвішали її фотографіями вулиці Буенос-Айреса. Результати опитувань говорять, що "нова Евіта" має всі шанси на перемогу.

Чинний Президент відомий тим, що відновив аргентинську економіку після кризи 2001 року. Його дружина Крістін Фернандес де Кіршнер також зробила політичну кар"єру і нині є сенатором конгресу Аргентини. Донедавна було невідомо, хто стане на майбутніх президентських виборах кандидатом від правлячої партії. Ним міг бути названий як сам Нестор Кіршнер, так і його дружина.

Якщо Крістін Фернандес де Кіршнер виграє вибори, вона стане першою жінкою-президентом Аргентини. Висунення дружини президента, може бути частиною плану по збереженню влади в руках сім"ї Кіршнер. Зайнявши президентське крісло на певний термін, вона дозволить чоловікові повернутися в нього пізніше, пише газета The Times.

Зараз ви читаєте новину «Дружина президента Аргентини змагатиметься за його пост». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі