понеділок, 07 квітня 2008 12:10

Дружина Медведєва вирішує президентські питання за чоловіка (ФОТО)

Дружина обраного президента РФ Світлана Медведєва обговорила в суботу з мером північного італійського міста Венеція Массімо Каччарі питання культурної співпраці Росії та Італії.

У бесіді брали участь посол Росії в Італії Олексій Мєшков, радник президента РФ Юрій Лаптєв, почесний консул Росії у Венеції Еліджо Патієс Монтаньер і віце-президент Російського фонду культури Тетяна Шумова, - повідомляє "RB.ru - ділова мережа".

В ході зустрічі йшла мова, зокрема, про установу російського культурного центру у Венеції, - передає ИТАР-ТАСС.

Після закінчення був підписаний протокол про наміри між Російським фондом культури і некомерційною організацією "Асоціація Венеція-Росія" за програмою "Міста-партнери. Культурна місія". Підписаний документ визначає конкретну програму співпраці Венеції та Санкт-Петербурга на 2008-2009 роки, зокрема проведення у Венеції в 2008 і 2009 роках фестивалю "Молода російська культура в Італії", виставка в травні 2009 року в Санкт-Петербурзі венеціанського скла, "Петровський бал" в рамках традиційного Венеціанського карнавалу (Венеція, лютий 2009).

"Підписання у Венеції цього протоколу є логічним продовженням цілої серії культурних проектів, що були розпочаті ще кілька років тому. Сьогодні відкривається реальна можливість для подальшої багатогранної взаємодії між Венецією та Санкт-Петербургом", - зазначив в бесіді з РИА "Новости" посол РФ в Італії Олексій Мєшков.

Напередодні в північному італійському місті Феррара у присутності міністра економічного розвитку Італії Пьерлуїджі Берсані, дружин президента Італійської Республіки Кліо Наполітано, обраного президента РФ Світлани Медведєвої і прем"єр-міністра Італії Флавії Францоні Проді відбулося урочисте відкриття першої масштабної виставки "Ермітажу" в Італії, що стане найбільшою культурною подією у відносинах двох країн цього року.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Дружина Медведєва вирішує президентські питання за чоловіка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі