пʼятниця, 23 травня 2008 09:13

Дружина кандидата в президенти США з"явиться на обкладинці Vogue

Дружина кандидата в президенти США з"явиться на обкладинці Vogue

Дружина кандидата в президенти республіканця Джона Маккейна Сінді з"явиться на обкладинці червневого номера одного з найреспектабельніших журналів в світі моди - Vogue, повідомляють ЗМІ.

Пані, що мітить в перші леді США, розслаблено лежить в шезлонгу на каліфорнійському узбережжі. ЗМІ відзначають, що вона виглядає "дуже по-американськи" в джинсах LuckyBrand і джемпері від Майкла Корса.

Деякі видання підкреслюють, що леді Маккейн носить нульовий розмір джинсів (найменший жіночий розмір), чим не можуть похвалитися ні Хіларі Клінтон, ні Мішель Обама.

Сінді завжди "виглядає на 100 мільйонів доларів". Саме у стільки оцінюється особистий статок "пивної бізнес-вумен", в сімейній компанії, в якій Маккейн починав кар"єру співробітником піар-відділу. Яскрава блондинка явно затьмарює чоловіка.

Її екстравагантна поява на обкладинці Vogue, ймовірно, покликана послати ще один сигнал американським елітам в розпал непростої виборчої кампанії.

Видання з більш ніж 100-річною історією претендує на титул журналу мод номер 1 в світі. Vogue виходить в 18 країнах, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Дружина кандидата в президенти США з"явиться на обкладинці Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі