понеділок, 03 березня 2008 13:56

Дружина і дочка прокурора влаштували бійку на дискотеці

У Кременчуці виник скандал, пов"язаний із затриманням місцевою міліцією групи неповнолітніх учасників вечірньої дискотеки в одному з кафе міста. Серед його фігурантів називають дружину і дочку прокурора міста.

Як пише видання, це сталося минулої п"ятниці. В одному з міських кафе під час дискотеки виникла бійка серед молоді. Кременчуцькі правоохоронці стверджують, що на дискотеці відпочивала також дочка міського прокурора, яку образила одна з конфліктуючих сторін. Незабаром приїхала міліція і затримала декількох учасників бійки - дівчат 16-17 років. Ніч вони згаяли в Автозаводському райвідділі міліції. Вранці 1 березня їх мали привезти до суду для визначення запобіжного заходу, але до суду справа не дійшла: дівчат без пояснень відпустили. Одну з них шпиталізували.

Причиною такої поведінки міліціонерів називають проведення ними "акції залякування". Неповнолітніх, які, як стверджують їхні батьки, не причетні до бійки, затримали на вимогу дружини і дочки прокурора. Аби провчити.

У обласній міліції сьогодні повідомили, що ніхто з народних депутатів від Кременчука, які нібито тією ніччю розбиралися в конфлікті, начальникові ГУ МВС України в Полтавській області з цього питання не телефонував. Бійку там розцінюють, як звичайну подію. Дочка прокурора має право брати участь в розважальних заходах, але діями міліції вона не керувала.

Начальник міліції Полтави генерал-майор Михайло Цимбалюк доручив начальникові кременчуцької міліції ретельно розслідувати факт затримання неповнолітніх і надати йому вже сьогодні пояснювальну записку, повідомляє  Вовремя.info.
Зараз ви читаєте новину «Дружина і дочка прокурора влаштували бійку на дискотеці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі