вівторок, 25 березня 2008 14:34

Дружина Елвіса Преслі - жертва нелегальної пластичної операції (ФОТО)

Американська актриса і єдина дружина співака Елвіса Преслі - жертва нелегальної пластичної операції.

Прісцилла Преслі опинилася в руках хлопця, якого посадили у в"язницю за контрабанду наркотиків і застосування небезпечної речовини, заборонених ін"єкцій для пластичних операцій серед голлівудської еліти.

Прісцилла, чиє обличчя виглядає трохи краще, ніж у Майкла Джексона, прийшла до доктора Денієла Серрано в 2003 році. Серрано виглядав як вельми представницький і достойний довіри доктор, який прибув до Голлівуду з Аргентини. Його практика розповсюджувалася на віп-персон Голлівуду, яким він прописував чудодійні ін"єкції, за його словами, кращі за ефектом, ніж Botox.

Насправді Серрано використовував промислову, низькосортну змазку-лубрикант, яка використовується при ремонті машин. Послугами псевдо-лікаря встигли також скористатися Шон Кінг, дружина Леррі Кінга, Діана Річі, дружина Лайнела Річи. Цих жінок Серрано обслуговував вдома. Під час цих операцій аргентинський лікар використовував медикаменти, заборонені в Штатах. Шон Кінг після операції на губи поскаржилася на те, що їй важко говорити і пити. За одну ін"єкцію Серрано брав від $300 до $500.

Правда Прісцилла стверджує, що після операцій Серрано вона зробила коректуючу операцію, за допомогою якої її шкіра і життя більше не наразилися на небезпеку.

Наслідки операцій Серрано не особливо приємні. Його ін"єкції привели до погіршення стану шкіри у його пацієнток, появи на ній дивних потемнінь, дірок і паралічу. Пізніше поліція все ж таки посадила негідника у в"язницю, а минулого тижня його термін закінчився. За словами представників поліції, "фальшивого доктора" вислали назад до Аргентини.

Найсмішніше, що Серрано промишляв на обличчях знаменитостей, не маючи на руках елементарної ліцензії для лікування на території США, повідомляє видання Тmz.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Елвіса Преслі - жертва нелегальної пластичної операції (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі