вівторок, 08 липня 2008 09:36

"Другу ріку" обікрали на автостоянці

З багажника автомобіля гітариста групи витягнули три гітари вартістю $15000.

Виступивши в одному з ресторанів під Києвом, хлопці з "Другої ріки" склали свої дорогі інструменти в багажник авто гітариста групи Олександра Барановського. Перш ніж відправиться додому, музикант вирішив заїхати до супермаркету, щоб купити там води і вмить поплатився за це. Ні про що не підозрюючи, він спокійно пішов в магазин, а коли повернувся, виявив пропажу і буквально занімів: унікальні інструменти, яких немає у вільному продажі в нашій країні, зникли. За словами гітариста, все відбулося буквально протягом 15 хвилин, а ще образливіше, що інцидент трапився на стоянці ТРК "Більшовик", а не десь в підворітті або по халатності артиста. Хлопцям залишається тільки сподіватися, що їх гітари будуть знайдені. В принципі, шанси на це є. Той, хто вкрав їх, мабуть не підозрює, що гітари легко впізнавані. А будь-яке перефарбовування або інша зміна вигляду приведе до псування інструментів, після чого їх буде неможливо продати, повідомляє e-motion.com.ua.

У зв"язку з подією музиканти вирішили звернутися до злодіїв з листом:
"Шановні добродії-крадії, або ті, хто до цього причетний! Звертаємося з проханням повернуті нам інструменти за значну винагороду! Інакше ви ризикуєте не отрімати нічого! Інакше кажучи, рано чи пізно інструменти завжди повертаються до своїх власників. (Окрім цього, хлопці обіцяють нагороду кожному, хто допоможе знайти дорогі інструменти.) Якщо комусь відома будь-яка інформація щодо місцезнаходження інструментів: FenderTelecasterSpecialEdition, GipsonES - 335, Takamine та рек з набором гітарних ефектів, будь ласка, телефонуйте за номером 8-067-466-8433 абопішіть на адресі [email protected]. Дякуємо!"

Зараз ви читаєте новину «"Другу ріку" обікрали на автостоянці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі