середа, 28 листопада 2007 16:02

Другий потужний вибух прогримів в столиці Шрі-Ланки

Ще один потужний вибух прогримів в столиці Шрі-Ланки місті Коломбо, де в середу вранці терористка-смертниця підірвала себе біля міністерського офісу, передає агентство Рейтер з посиланням на повідомлення поліції.

Інцидент стався в житловому кварталі Нугегода. Медичні служби міста стверджують, що до них почали доставляти поранених, проте число потерпілих і характер поранень не повідомляються.

Терористка-смертниця підірвала вибуховий пристрій біля офісу міністра соціального забезпечення, лідера тамільської "Демократичної партії народу Ілама" (ДПНІ) Дугласа Девананди. При вибуху загинув особистий секретар міністра. Дві людини отримали поранення, зокрема один - важкі.

Поліція вважає, що теракт здійснили сепаратисти ТВТІ. Угрупування не узяло на себе відповідальності за вибух.

Протистояння між ТВТІ і урядом Шрі-Ланки, що представляє сингальську більшість, триває з 1983 року. Сепаратисти ведуть збройну боротьбу за створення незалежної держави в північних і східних районах острова, населених переважно тамілами, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Другий потужний вибух прогримів в столиці Шрі-Ланки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі