пʼятниця, 07 вересня 2007 18:45

Друге за день ДТП в Туреччині з росіянами: постраждали до семи чоловік

Аварія з російськими туристами, вже друга за день, відбулася в п"ятницю в турецькій курортній провінції Анталья. Цього разу в ДТП постраждали до семи чоловік.

У повіті Аланья (120 км від Анталіі) мікроавтобус з російськими туристами при невияснених поки обставинах врізався в автобус, що перевозив іншу групу туристів. Їхня національна приналежність поки невідома.

Туристи, що постраждали в аварії, з Росії, як повідомляється, були доставлені в місцеву лікарню для надання екстреної медичної допомоги. Один з них, Володимир Курілов, був прооперований, інші отримали легкі травми.

Раніше в п"ятницю в Аланьї в аварію потрапив автобус з туристами з Росії і Білорусії. Постраждали 11 чоловік. Загинув гід з України. Російські туристи також були доставлені в лікарню, двом з них було потрібно хірургічне втручання. Що поступила в критичному стані з переломом грудної клітки і пробитою легенею Ірині Попової була зроблена термінова операція.

"За словами лікарів операція пройшла успішно, але через множинні травм ще 48 годин зберігається небезпека для її життя", - повідомив Коріцкий, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Друге за день ДТП в Туреччині з росіянами: постраждали до семи чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі