понеділок, 24 березня 2008 08:18

Друга людина в "Аль-Кайді" закликала до терактів проти США та Ізраїлю

Айман аль-Завахірі, який вважається другою людиною в керівництві "Аль-Каїди", записав радіозвернення, в якому закликав боротися за свободу Палестини, влаштовуючи теракти проти американців та ізраїльтян, повідомляє телеканал CNN.

Звернення аль-Завахірі, тривалістю не менше п"яти хвилин, було поширене в неділю угрупуванням "Аль-Сахаб" - підрозділом "Аль-Каїди", відповідальним за пропаганду. "Нападайте на них скрізь, де тільки можна, - закликає своїх прихильників на боротьбу з США та Ізраїлем. Хай вони знають, що за кожен долар, витрачений на вбивство мусульман, вони заплатять кров"ю".

"Намічайте цілі, збирайте гроші, ретельно плануйте і, поклавшись на волю аллаха, атакуйте, щоб стати мучеником і знайти рай", - вчить мусульман аль-Завахірі.

Кілька днів тому були оприлюднені відразу два радіозвернення лідера "Аль-Кайди" Осами бін Ладена, одне з яких також містило заклик боротися за свободу палестинців "вогнем і залізом", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Друга людина в "Аль-Кайді" закликала до терактів проти США та Ізраїлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі