вівторок, 12 червня 2007 16:46

Дресирувальник рік тримав дівчину в коморі (ФОТО)

У сім"ї Крамерів з містечка Блумфілд, штат Коннектикут, радість: поліція знайшла їхню дочку Даніель Еріку, що зникла рік тому. Час, що минув від зникнення 15-річної дівчини, залишав батькам мало надії на знаходження дитини, але поліцейське розслідування увінчалося успіхом.

Знесиленою, але з ознаками життя, Даніель знайшли в середу. З 14 червня 2006 р., коли дівчинку бачили останній раз, вона знаходилася зовсім недалеко від батьків - в будинку, де її насильно утримував 41-річний дресирувальник собак Адам Галт. Цей чоловік, який є другом сім"ї Крамерів, жив з двома жінками, сорока і двадцяти шести років. Всім трьом тепер пред"явлені звинувачення.

Слідчі здогадувалися, що Галт може бути якось причетний до зникнення Даніель Крамер, проте не мали в своєму розпорядженні доказів. Викрадача навіть кілька разів викликали на допит, але він незмінно виходив сухим з води. До того моменту, коли поліція нарешті отримала ордер на обшук його будинку.

Під час обшуку один з поліцейських помітив комод, що стояв на сходах. Для чого, подумав він, захаращувати прохід меблями? Коли комод відсунули, з"ясувалося, що він закривав комірку під сходами, що відчинялася лише ззовні. Там була знайдена зникла дівчина. Невідомо, чи тримали жертву в комірці весь час, або тільки тимчасово замикали, проте зовні її ніхто ніколи не бачив. Не розголошується інформація і про те, що злочинна трійця робила з Даніель весь рік. Поліція лише стверджує, що до неї безумовно застосовувалося насильство.

Згідно з матеріалами справи, Даніель Еріку ніхто не викрадав. Поліція стверджує, що майбутня жертва Галта сама пішла з будинку, посварившись з батьками, що викрили малолітню дочку у вживанні наркотиків, і сама прийшла до знайомого. "Вона втекла через важкі відносини у сім"ї, - говорить прес-секретар місцевої поліції. - Очевидно, вона сподівалася знайти друга", повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «Дресирувальник рік тримав дівчину в коморі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі