понеділок, 24 березня 2008 15:23

Довгожитель з Китаю раптово почав молодіти (ФОТО)

У Дечень, 97-річний житель китайської провінції Хунань, що знаходиться в центральному Китаї, останні два роки був прикутий до ліжка. Несподівано виявилося, що на місці випалих зубів у нього почали рости два нових, а давно посивіле волосся стало раптом темніти.

Тим часом головний лікар Народної провінційної лікарні стверджує, що поява нових зубів свідчить всього лише про здоров"я літньої людини.

Дочка У Деченя розповіла, що останні роки її батько відмовився від вживання м"яса. Його раціон харчування складається переважно з випічки, фруктів і молока. Як розповідають родичі "молодіючого" пенсіонера, до 80 років У Дечень вів дуже активний спосіб життя.

Варто відзначити, що інший китайський довгожитель Лу Сициянг, що благополучно дожив до 109 років, секрет свого довголіття бачив в активному способі життя. Навіть у своєму похилому віці він займався бойовими мистецтвами. Як і У Дечень, Сициянг не проти поласувати булочками і молоком, проте китайський довгожитель ніколи не об"їдається, тим більше на ніч, і радить ніколи не спати на лівому боці, пишуть "Вести".

Зараз ви читаєте новину «Довгожитель з Китаю раптово почав молодіти (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі