пʼятниця, 12 липня 2019 09:30

"Довели до занепаду" - Кривонос відвідав бронетанковий завод

"Довели до занепаду" - Кривонос відвідав бронетанковий завод
Кривонос заявиви про погану роботу керівництва Житомирського бронетанкового заводу. Фото: LIGA.net

Заступник секретаря РНБО України Сергій Кривонос відвідав Житомирський бронетанковий завод. Підприємство знаходиться у жахливому стані.

"Працював на Житомирському бронетанковому заводі. Ситуація жахлива. Нинішнє керівництво підприємства довело виробництво до занепаду. Потужності заводу дозволяють випускати для Збройних сил України техніку у великих обсягах ту, що саме потрібна нашим підрозділам, але це не так. Люди, які працюють на заводі, мотивовані, професійно підготовлені, але обурені зневажливим відношенням та політикою нинішнього керівництва щодо підприємства, перспектив його розвитку, випуску продукції та рівня заробітної плати співробітників заводу", - розповів він у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Київському бронетанковому заводі повідомили про недостовірну інформацію в ЗМІ

За словами Кривоноса, на 12 липня запланована зустріч із керівництвом Укроборонпрому щодо ситуації, яка склалася на підприємстві.

Українська компанія "Укрспецекспорт" підписала угоду з М'янмою про будівництво спільного підприємства з виробництва бронетехніки. За наявною інформацією, українська сторона вже почала поставки обладнання та розпочала будівництво заводу.

Зараз ви читаєте новину «"Довели до занепаду" - Кривонос відвідав бронетанковий завод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі