четвер, 14 лютого 2008 10:46

Дослідження показало, що жінки думають на роботі про секс 34 рази на день

Британські дослідники провели опитування серед тисячі жінок і з"ясували, що близько половини з них незадоволені інтимною сферою свого життя, бо заявили, що думають про секс на роботі. Семеро з 10 опитаних жінок зізналися, що фантазують на тему сексуальних відносин по годині в день.

Якщо не враховувати їхніх партнерів, найпоширенішим об"єктом сексуальних фантазій жінок є знаменитості. За ними слідують незнайомці, яких жінки випадково зустріли на вулиці, а також колишні коханці. 53% зізналися, що їм подобається співробітник, а 36% заявили, що у жінки має бути офісне захоплення, щоб за думками про нього швидше збігав час удома, передає Daily Record.

Кожна з трьох жінок зізналася, що їй є кому зателефонувати, щоб просто зайнятися сексом. Дослідження, проведене сайтом Dating Direct, також показало, що 40% жінок фантазують про секс з іншим партнером, коли знаходяться в ліжку зі своїм власним. 7% призналися, що під час пристрасного сексу називали коханця не його ім"ям.

Глава Dating Direct Алістер Шрімптон відзначає: "Традиційно вважалося, що саме чоловіки постійно думають про секс. Це дослідження показало, що жінки точно знають, що їм потрібно в ліжку, і вони так само пристрасні, якщо навіть не більш пристрасні, ніж чоловіки". ФактNews.
Зараз ви читаєте новину «Дослідження показало, що жінки думають на роботі про секс 34 рази на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі