Ексклюзиви
пʼятниця, 03 серпня 2007 10:26

Дощ у Ялті допоміг пожежним, але викликав масові ДТП

Дощ допоміг згасити лісову пожежу у ущелині Уч-Кош. Загальна площа пожежі склала близько 80 гектар, точна площа і розмір матеріального збитку будуть встановлена пізніше.

Всі прикомандировані підрозділи направлені до місць свого постійного базування, за винятком Ялтинського управління МНС і лісгоспу, завдання яких полягає в охороні місця пожежі. Як показала проведена розвідка, на всіх 80 гектарах відкритого горіння немає, місцями димлять і тліють деревні пні і уламки  дерев.

Частина техніки ялтинських рятувальників і лісників, а також основні рукавні лінії знаходяться на своїх місцях до повного усунення ознак горіння і остаточної ліквідації пожежі.

Проте дощ викликав проблеми на дорогах міста. У Ялті, у тому числі і на Південнобережному шосе, утворилися кілометрові пробки. Зафіксовано кілька дорожньо-транспортних подій. Зокрема повідомляється про велику аварію у районі Сосняка і кілька зіткнень транспорту безпосередньо у місті.

Вчора у Ялті практично неможливо було викликати таксі – всі машини або були зайняті, або застрягли в заторах, пише Новый регион.

Зараз ви читаєте новину «Дощ у Ялті допоміг пожежним, але викликав масові ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути