понеділок, 16 квітня 2007 18:12

Дорогами двох американських штатів плавають автомобілі (ФОТО)

Через безперервні опади, що супроводжуються сильним вітром, в штатах Вірджинія і Нью-Джерсі ввели надзвичайне стан. Як повідомляє CNN, губернатори штатів звернулися до жителів з пропозицією не покидати помешкання без гострої необхідності і утриматися від поїздок на автомобілях.

Влада Нью-Джерсі через підтоплення закрили близько 50 доріг, а в західній Вірджинії евакуювали сотні людей, що проживають в районі Хемліна, через загрозу руйнування греблі.

Губернатор штату Нью-Йорк розпорядився передислокувати три тисячі національних гвардійців у райони, що найбільш постраждали від повені. У самому Нью-Йорку в трьох головних аеропортах відмінили більше 500 авіарейсів, десятки польотів відмінили у Філадельфії, Бостоні і Новій Англії.

У результаті виникнення торнадо в Південній Кароліні загинув один місцевий житель, ще двоє загинули в автокатастрофах в Коннектикуті і Нью-Йорку.

Синоптики прогнозують, що не дивлячись на ослаблення вітру, негода протримається на території східних штатів ще декілька днів, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Дорогами двох американських штатів плавають автомобілі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі