середа, 16 квітня 2008 15:10

Донька Ющенка подарувала дітям будинок, куплений за гроші Ахметова (ФОТО)
7

У вівторок старша дочка президента України Віталіна Ющенка святкувала свій день народження. Їй виповнилося 28 років. Цього дня Віталіна, яку в грудні минулого року президент призначив главою Нацради з питань добродійності, перебувала у місті Антрацит Луганській області. Там вона вручила ключі від нового будинку сім"ї Ярощуків у рамках акції "Зігрій любов"ю дитину".

Дочка президента і води попила з колодязя на території нового будинку і кота впустила в одну з кімнат і з дітьми Ярощуків погралася.

Сім"я Ярощуков виховує 11 дітей, молодшому - менше року. Раніше вони орендували 3-х кімнатну халупку, а зараз житимуть в 3-поверховому великому будинку вартістю 180 тисяч гривень, з сауною і річкою поблизу городу.

Гроші для придбання будинку виділив добродійний фонд "Розвиток України", президентом якого є відомий підприємець, "регіонал" Рінат Ахметов. Фонд також профінансує придбання житла ще для 12 багатодітних сімей в Луганській області, а також в Закарпатті і Криму.

Фото: УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Донька Ющенка подарувала дітям будинок, куплений за гроші Ахметова (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі