субота, 08 травня 2021 12:03

Донька судді Константінової вибачилася за "українське бидло"

Донька судді Константінової вибачилася за "українське бидло"
У відео Анастасія запевняла, що є патріоткою своєї країни і виступає за її цілісність. Фото: скріншот з відео

Донька судді Печерського районного суду Києва Крістіни Константінової Анастасія вибачилися за свої висловлювання на адресу українців та захист російського репера Басти, який виступав в окупованому Криму і хотів дати концерт в Україні.

Відео оприлюднила в Instagram.

Вона заявила, що нібито не знала політичної позиції Басти, а свої вчорашні слова назвала "неправильним висловлюванням".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прикордонній службі відреагували на перебування Басти в Україні

"Я хочу попросити вибачення в українських громадян, в яких висловлена мною інформація викликала обурення й виправданий гнів. Моя емоційна позиція щодо артиста Басти була викликана тим, що я є поціновувачем його творчості та жодним чином не була поінформована щодо його політичних поглядів", – сказала вона.

Жінка зазначила, що вона дійсно з сім'ї юристів і готова понести відповідальність за сказане.

"Я визнаю, що зганьбила їхні (батьків. - Gazeta.ua) імена. Також я хочу перепросити за свою грубу форму висловлювання щодо наших українських громадян, які захищають свою територію і відстоюють інтереси територіальної цілісності", - додала Анастасія.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от A N A S T A S I A (@konstanta00)

20-річна Анастасія - студентка юридичного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка. 7 травня вона записала відео, в якому висловила невдоволення тим, що російські виконавці не приїздять в Україну. Українців, які проти виступу Басти – одного із найулюбленіших її артистів - обізвала "бидлом" і виправдовувала російську окупацію Криму.

Зараз ви читаєте новину «Донька судді Константінової вибачилася за "українське бидло"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі