субота, 06 грудня 2008 18:40

Донька Кеннеді може зайняти місце Хіларі Клінтон

Каролін Кеннеді - донька 35-го президента США Джона Кеннеді - може зайняти місце Хіларі Клінтон у сенаті конгресу США, повідомляє Associated Press.

За даними джерел у Демократичній партії, Кеннеді вже зустрічалася з губернатором штату Нью-Йорк Девідом Петерсоном із цього приводу. Зацікавленість Кеннеді у призначенні підтвердили і джерела, близькі до сімейства Кеннеді.

Хіларі Клінтон - чинний сенатор від штату Нью-Йорк - у січні 2009 року займе посаду державного секретаря США в адміністрації Барака Обами.

Оскільки її місце в сенаті звільниться, губернатор Петерсон повинен буде призначити нового представника штату в конгресі на два роки, що залишилися.

Каролін Кеннеді Шлоссберґ - видна представниця клану Кеннеді. На початку 2008 року вона підтримала Обаму в боротьбі за президентську посаду, заявивши, що молодий політик має всі шанси завоювати таку ж популярність, якою користувався її знаменитий батько в 1960-х роках.

Проте, Кеннеді ніколи не посідала ніяких офіційних посад у владі. Аналітики зазначають, що рішення стати сенатором могло бути ухвалене їй у зв"язку з погіршенням здоров"я її дядька, сенатора від штату Массачусетс Едварда Кеннеді, який цього літа переніс операцію на головному мозку.

Наразі Едвард Кеннеді є єдиним представником клану Кеннеді в американському сенаті.

Зараз ви читаєте новину «Донька Кеннеді може зайняти місце Хіларі Клінтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі