неділя, 11 травня 2008 11:19

Донька Джорджа Буша вийшла заміж за сина тютюнового магната (ФОТО)

 

Донька президента США Джорджа Буша Дженна Буш у суботу вийшла заміж за сина тютюнового магната і республіканського політика Джона Хагера Генрі Хагера, повідомляє Lenta.ru з посиланням на AP. Церемонія одруження, на якій були присутні більше 200 гостей, відбулася на сімейному ранчо Бушів у Техасі і почалася за півгодини до заходу сонця.

26-річна Дженна Буш раніше відмовилася проводити церемонію в Білому домі пояснюючи це небажанням додавати своєму одруженню занадто публічний характер. На техаське ранчо Бушів під Кроуфордом пресу не допустили.

За чутками, медовий місяць молодята збираються провести десь у Європі. Потім вони планують поселитися в Балтіморі, і Дженна Буш повернеться до викладацької діяльності, а її чоловік, одержавши диплом з менеджменту, працюватиме в енергетичній компанії Constellation Energy.

Молодята познайомилися в 2004 році під час проведення передвиборчої кампанії Джорджа Буша. Хагер тоді працював помічником головного радника Буша Карла Роува. Пропозицію дочці американського президента він зробив у серпні 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «Донька Джорджа Буша вийшла заміж за сина тютюнового магната (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі