субота, 05 травня 2007 17:19

Донетчанин грабував квартири у присутності господарів

Правоохоронці, які несуть службу біля ринку мікрорайону Текстильник звернули увагу на молоду людину, яка пропонувала купити три мобільні телефони одному з реалізаторів. Ситуація насправді виявилася незвичайною: один з продавців упізнав в руках хлопця свої мобілки, недавно викрадені з його квартири. Правоохоронці запропонували молодій людині пред"явити документи на ці телефони, але документів у злочинця не було.

У райвідділі з"ясувалося, що 27-річний затриманий раніше вже був двічі судимий за розкрадання чужого майна. Ніде не працюючий фігурант з метою отримання "легких" грошей прогулювався по своєму рідному мікрорайону, видивляючись незачинені під"їзди будинків. Доїхавши на ліфті до останнього поверху, спускався пішки вниз, помічаючи двері квартир або перегородок, які можна відкрити без особливих зусиль. З його слів, двері у всіх чотирьох квартирах, з яких він згодом зробив крадіжки, навіть не були замкнуті на ключ, так що в житло він раз проникав без зусиль. Зате у момент скоєння злочину в квартирі завжди знаходився хто-небудь з господарів: один раз це була немолода жінка, яка читала в своїй спальні газету, інший - мама, яка вколисувала дитину.

Все викрадене цінне майно: відеокамеру, мобільні телефони, DVD-програвач, дублянки і інші речі складалося в сумки і відправлялося на ринок Текстильника. Там практично за безцінь товар здавався перекупникам або людям, які приїхали за покупками з області. Туди ж він одного разу поніс ті нещасливі мобілки, з якими його і "узяли" співробітники районного кримінального розшуку. Вилучені речі повернули власникам, а злодія чекає чергове позбавлення волі строком до 6 років, передає УРА-ІНФОРМ.Донбас.

Зараз ви читаєте новину «Донетчанин грабував квартири у присутності господарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі