субота, 28 червня 2008 09:48

Донецька міліція стріляла по відвідувачам нічного клубу: вони не хотіли платити

Донецька міліція стріляла по відвідувачам нічного клубу: вони не хотіли платити
Щоб вгамувати двох хуліганів у нічному клубі Донецька працівникам міліції довелося застосувати табельну зброю. Персонал закладу намагався заспокоїти клієнтів, які саме розбушувалися, своїми силами, проте молоді люди поводилися украй агресивно і спробували піти з клубу і не розплатитися.

"Хлопці спробували відібрати зброю, мені довелося зробити два постріли, щоб припинити напад. Я стріляв в ноги. Після чого разом з напарником надав пораненим першу медичну допомогу і викликав швидку", - сказав молодший інспектор групи затримання міжрайонного відділу Держслужби охорони Дмитро Іващик.

Вранці 26 червня в міліцію надійшов тривожний сигнал з нічного клубу, розташованого в Калінінському районі, повідомляє УНІАН з посиланням на відділ зв"язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області.

Прибулий на місце наряд державної служби охорони встановив, що в розважальному закладі безчинствують двоє хлопців, що перебувають у стані алкогольного сп"яніння.

Побачивши міліціонерів, хулігани накинулися на них з кулаками. Міліціонер зробив попереджувальний постріл вгору, проте це бешкетників не зупинило.

Порушників громадського порядку з вогнепальними пораненнями доставили в обласну травматологічну лікарню.

Медперсонал лікарні підтвердив, що потерпілі поступили з наскрізними вогнепальними пораненнями, зараз їхній стан стабільний.

За фактом події прокуратурою проводиться розслідування.

Відзначимо, що днями п"яний хуліган намагався зарізати заступника начальника кримської міліції Рефата Кенжалієва.

"Громадянин, який за зовнішніми ознаками перебував у нетверезому стані, приставав до пасажирів маршрутки, щось там говорив. Рефат Кенжалієв, який їхав у маршрутці, зробив йому зауваження, той принишк, але, мабуть, затаїв образу", - повідомили у МВС, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Донецька міліція стріляла по відвідувачам нічного клубу: вони не хотіли платити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі