четвер, 05 липня 2007 13:07

Донецьк лідирує за кількістю шлюбів, а у Закарпатті найміцніші сім"ї

 У першому півріччі 2007 року українці одружувалися у  півтора рази частіше, ніж розлучалися. Найбільше шлюбів, але водночас і розлучень, зареєстровано у Донецькій і Дніпропетровській областях.

Про це повідомив міністр юстиції України Олександр Лавринович з посиланням на оперативні дані органів реєстрації актів цивільного стану громадян Міністерства юстиції за перші шість місяців поточного року.

У першому кварталі минулого року співвідношення кількості шлюбів до кількості розлучень складало 1,4 до 1.

З початку року  одружилося майже 110 тисяч громадян. Розвелося - 72 тисячі.

Традиційно найбільше шлюбів зареєстровано у Донецькій (8716), Дніпропетровській (8341), Харківській (5936), Львівській (6896), Одеській областях (5149) і в Києві (5262). Така тенденція закономірна, що пов"язане з кількістю населення, яке проживає у цих регіонах.

У Луганській, Івано-Франківській, Київській областях шлюбів було узято у кожній близько 5 тисяч. У Вінницькій, Рівненській області і Криму - від 4 до 4,5 тисяч. По 3,5 тисяч шлюбів було у Житомирській, Запорізькій, Закарпатській, Полтавській, Тернопільській і Хмельницькій областях. Від 2 до 2,5 тис. шлюбів - у Волинській, Кіровоградській, Миколаївській, Сумській, Херсонській, Черкаській, Чернівецькій і Чернігівській областях.

А от у Закарпатті проживають найміцніші в Україні сім"ї. Вже багато років, відзначив міністр, у цьому регіоні спостерігається краще співвідношення кількості шлюбів до кількості розлучень.

З початку року краще співвідношення кількості укладених шлюбів до кількості розлучень було зафіксоване в Івано-франківській і Рівненськой областях - в 2,5 раза, у Львівській і Тернопільській областях - в 2,4 раза, передає Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Донецьк лідирує за кількістю шлюбів, а у Закарпатті найміцніші сім"ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі