понеділок, 03 лютого 2020 15:30

Донечці учасника АТО на лікування раку потрібна допомога

Донечці учасника АТО на лікування раку потрібна допомога
7-річна Вероніка Конопліцька потребує допомоги. Фото: Андрій Конопліцький

7-річна Вероніка Конопліцька з села Пшеничники Тисменського району на Івано-Франківщині перебуває в обласній дитячій лікарні. В дівчинки виявили гостру лімфобластну лейкемію. Батьки просять допомоги.

"В кінці січня ми з дружиною побачили в Вероніки на ніжках синячки. Виявилося, що вона ніде не вдарялася. Наступного дня звернулися в лікарню. Там взяли аналізи і виявили, що в донечки занизькі тромбоцити і гемоглобін. Наступного дня ще раз здали кров. Лікарі сказали, що показники крові різко падають. Вероніку відразу госпіталізували. В "Охматдиті" підтвердили попередній діагноз. Зараз донечці призначили гормональну терапію. З середи почнеться хіміотерапія. Грошима нам допомагали друзі і знайомі. Я зараз ніде не працюю. На початку року поїхав в Польщу на заробітки. Проробив два тижні і захворіла Вероніка. Дружина біля неї, а я дома з двома меншими донечками. Яні – п'ять років, а Владиславі – три. Я майже рік воював в зоні АТО. Надіюся, що для учасників бойових дій є якась державна програма, щодо допомоги на лікування нашої Вероніки. Поки що прошу допомоги в людей", - розповідає Gazeta.ua батько Андрій Конопліцький.

Реквізити для допомоги:
Карта Приватбанку: 5168 7554 4972 6591 (Конопліцький Андрій Володимирович).

Зараз ви читаєте новину «Донечці учасника АТО на лікування раку потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі