четвер, 19 червня 2008 06:59

Донеччанка влаштувала стриптиз прямо в центрі міста (ФОТО)

 
Вчора біля полудня в центрі Тореза перехожі зіштовхувались головами, озираючись на живописну картинку: якась пані, вийшовши на проїжджу частину дороги буквально навпроти Головпоштамту, почала поволі роздягатися. Причому, на клаксони не звертала уваги, і машини не пропускала.

Водій спробував відтягнути її на узбіччя, але вона, повністю гола, уляглася на капот його авто - і ні з місця! Хтось викликав міліцію, але в основному народ користувався телефоном як фото і відеокамерою. Чоловіки заінтриговано посміхалися, жінки відводили погляд.

У міліції пояснили, що у дивної стриптизерші, видно, душевна хвороба. Вона поводилася і в міліції неадекватно, стверджуючи, що народилася в 1908 році...

До кінця дня чоловік забрав свою дружину додому. Молода жінка знаходиться у відпустці по догляду за дитиною, малюка ще виховувати треба, а тут хоч саму відправляй на перевиховання, резюмує Донбасс.

Зараз ви читаєте новину «Донеччанка влаштувала стриптиз прямо в центрі міста (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі