четвер, 18 вересня 2008 17:25

Дональд Трамп підтримав Джона Маккейна

Американський мільярдер Дональд Трамп підтримав республіканця Джона Маккейна в ролі кандидата в президенти США, повідомляється на сайті Politico.

Трамп був гостем відомої програми Ларрі Кінга, і ведучий торкнувся теми майбутніх виборів. Трамп сказав, що підтримує Маккейна, крім того, він відзначив, що демократ Барак Обама дарма не обрав кандидатом у віце-президенти свою колишню суперницю Хіларі Клінтон.

Дональд Трамп заявив, що якщо Обама стане президентом, він підвищить податки, що в сьогоднішніх економічних умовах неприпустимо. Як відзначає Politico, Барак Обама дійсно збирається відмінити податкові пільги для тих, чий річний дохід перевищує 250 тисяч доларів.

Раніше Дональд Трамп підтримував кандидатуру губернатора Флориди Чарльза Кріста. Крім того, під час сезону праймеріз він вносив пожертвування до фондів Хіларі Клінтон та Джона Маккейна. Дональд Трамп особисто добре знайомий з Джоном Маккейном, і вважає, що на даний момент той лідирує в президентській гонці.

На минулому тижні на підтримку Джона Маккейна виступило видання The New York Post. Це дало журналістам привід припускати, що республіканця підтримує власник медіаімперії Руперт Мердок, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дональд Трамп підтримав Джона Маккейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі