вівторок, 25 березня 2008 08:32

Доля 18 членів екіпажу судна "Нафтогаз-67" залишається невідомою

Доля 18 членів екіпажу судна "Нафтогаз-67" залишається невідомою

Пошукова операція на затонулому українському судні "Нафтогаз-67" тривала всю ніч. Китайські рятувальники намагалися знайти зниклих безвісти українців, постраждалих через зіткнення двох кораблів поблизу Гонконгу – безрезультатно.

Рятувальники зізнаються, що втрачають надію на порятунок моряків. Адже аварія сталася в суботу, а кисневі пакети дозволяють людям перебувати під водою не більше 12 годин. Не зважаючи на це, до місця трагедії Китай спрямував ще 22-х водолазів. Таким чином їхня кількість збільшилась до 44-х. Вони безперервно пірнають до затонулого судна, але говорять, що майже нічого не бачать у темряві.

Раніше дно цієї протоки використовували як підводне звалище. Сильна течія завадила проникненню рятувальників на судно через люк. Наразі водолази намагаються пробити ілюмінатори затонулого корабля, аби потрапити всередину, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Доля 18 членів екіпажу судна "Нафтогаз-67" залишається невідомою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі