середа, 20 жовтня 2010 14:13

Дольче і Габбана можуть викликати до суду за несплату податків на 1 млрд євро

Дольче і Габбана можуть викликати до суду за несплату податків на 1 млрд євро

Знамениті італійські модельєри Доменіко Дольче і Стефано Габбана незабаром можуть з'явитися перед міланським судом за несплату податків.

Слідчий прокуратури Лаура Педіо завершила розслідування обставин скандальної справи, пов'язаної з ухиленням від сплати податків одного з найвідоміших домів моди в світі, - Dolce&Gabbana.

Окрім засновників знаменитої марки у справі проходять ще п'ять представників цієї групи. За версією слідства, в період між 2004 і 2005 роками керівництво відомого дому моди підроблювало фінансову звітність і податкові документи.

Внаслідок чого в італійську казну не надійшло близько мільярда євро.

Розслідування почалося два роки тому, коли була виявлена іноземна компанія, якій належали всі торгові марки і бренди дому моди. В результаті сплата податків здійснювалася за кордоном, причому у досить обмежених розмірах.

Під час розслідування з'ясувалося також, що Дольче і Габбана поступилися своїми брендами офшорній компанії за вартістю, набагато нижчою ринкової.

Жодних офіційних коментарів від самих модельєрів не надходило. Офіційних звинувачень поки теж не пред'явлено, але, швидше за все, найближчим часом Дольче, Габбану і ще п'ятьох осіб чекає суд.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Дольче і Габбана можуть викликати до суду за несплату податків на 1 млрд євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі