понеділок, 25 червня 2007 15:05

Доки шукали дівчинку, яку віднесло в море, врятували двох браконьєрів

В Азовському морі зникла дівчинка, що плавала на матраці. Під час її пошуків співробітники МНС врятували двох потопаючих браконьєрів і двох чоловіків, яких також віднесло на матраці далеко від берега.

24 червня вдень, двох дівчаток, що плавали на матраці почало відносити від берега, одній з них удалося врятуватися самостійно, друга дитина зникла. На пошуки зниклої дівчинки з порту Маріуполь вийшли 2 судна, лоцманський катер і рятувальний катер.

Ближче до вечора в районі пошуку рятувальники знайшли перевернене рибальське судно, за попередньою інформацією браконьєрське, на якому перебувало два співробітники бази відпочинку Світлана. Рибалки повідомили про те, що бачили синій надувний матрац, однак на матраці нікого не було.

Кількома годинами пізніше рятувальники отримали повідомлення про те, що ще двох чоловіків на матрацах було віднесено у відкрите море. Незабаром їх знайшли.  

Пошуки зниклої дівчинки тривають. Ситуація знаходиться під контролем Головного обласного управління МНС, повідомляє прес-служба МНС. 
Зараз ви читаєте новину «Доки шукали дівчинку, яку віднесло в море, врятували двох браконьєрів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі