понеділок, 25 червня 2007 20:03

Договірна база ОЧЕС буде розширена для розвитку співпраці

Глави держав ОЧЕС доручили міністрам закордонних справ розширити договірну базу організації для розвитку співпраці в енергетиці, торгівлі і транспорті.

"Сприятливі економічні перспективи дають ОЧЕС можливість ставити перед собою більш амбітні завдання, а також розробити і ефективно здійснити крупні регіональні проекти стратегічного значення", - йдеться в прийнятій за підсумками Стамбульського саміту ОЧЕС декларації.

Глави держав і урядів закликали раду міністрів закордонних справ організації виробити нові міжнародні правові документи в згаданих пріоритетних областях (енергетика, торгівля, транспорт) без утиску для інших міжнародних зобов"язань держав-учасників організації.

А також запропонували раді міністрів закордонних справ скоректувати цілі і робочі процедури економічного порядку денного ОЧЕС з урахуванням того, що за останні п"ять років регіон поліпшив свої економічні показники і став одним з регіонів миру, що найшвидше розвивалися, досягнувши належного рівня макроекономічної стабільності і відповідального управління фінансами, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Договірна база ОЧЕС буде розширена для розвитку співпраці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі