вівторок, 12 червня 2007 13:00

Дочку Назарбаєва примусили розлучитись із Рахатом Алієвим

Брак колишнього посла Казахстану в Австрії Рахата Алієва зі старшою дочкою Нурсултана Назарбаєва Дарігою розірвано.

За відомостями видання, Рахат Алієв повідомив про те, що його брак з Дарігой Назарбаєвой "примусово розірваний". "Я отримав інформацію про те, що я розведений; вони засунули факс з цією інформацією між лозин у огорожі мого будинку".

Алієв стверджує, що в документах про розлучення його підпис підроблений. Колишня дружина Алієва, за його словами, заявила, що рішення про розірвання браку було ухвалене під сильним тиском з боку її батька.

У Казахстані на Рахата Алієва заведено кримінальну справу за підозрою у викраданні колишніх топ-менеджерів казахстанського "Нурбанка" і організації злочинної групи, яка, за даними слідства, шляхом здирства захоплювала будівлі і земельні ділянки.

26 травня Назарбаєв звільнив Алієва з посади посла республіки в Австрії і спеціального представника з питань співпраці з ОБСЄ. 1 червня австрійська влада заарештувала колишнього посла, проте за два дні він був випущений під заставу в один мільйон євро.

Сам Рахат Алієв категорично спростовує висунуті проти нього звинувачення, заявляючи, що він став жертвою політичних інтриг, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дочку Назарбаєва примусили розлучитись із Рахатом Алієвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі