середа, 04 липня 2007 12:31

Дочка Назарбаєва не увійшла до виборчих списків "Нур Отан"

На позачерговому з"їзді казахстанської партії влади "Нур Отан" в середу до Астані були внесені зміни до складу керівництва, політради організації і затверджений список кандидатів в депутати на майбутніх парламентських виборах.

Партію очолив президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв. Його заступниками призначені Кайрат Келімбетов, голова холдингу "Казина", і Сергій Громов, який очолював апарат партії. До цього заступниками були Даріга Назарбаєва (старша дочка президента) і Олександр Павлов.

Крім того, на з"їзді був затверджений список кандидатів в депутати від "Нур Отана". Вибори в мажиліс відбудуться 18 серпня.

У списку партії "Нур Отан" багато колишніх депутатів розбещеного мажилісу третього скликання. Разом з тим, в ньому немає колишнього депутата мажиліса, старшої дочки президента Даріги Назарбаєвой. З політради партії виведений і академік Мухтар Алієв - батько екс-посла Казахстану в Австрії і екс-зятя президента Рахата Алієва, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Назарбаєва не увійшла до виборчих списків "Нур Отан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі