Ексклюзиви
неділя, 22 липня 2007 10:12

Дочка мера Сочі загинула після ДТП в Санкт-Петербурзі

Сім"я мера олімпійського Сочі Віктора Колодяжного потрапила 20 липня в аварію біля Ермітажу. Високі гості каталися в кареті, коли в неї на великій швидкості врізався автомобіль. З карети випала п"ятирічна дівчинка, внучка мера. До вечора суботи, не дивлячись на зусилля медиків, вона померла.

Як повідомив в.о. губернатора Віктор Лобко, Віктор Колодяжний знаходився в Петербурзі з приватним візитом. Дівчинку відвезли в Маріїнську лікарню, оскільки вона була в украй важкому стані - зачеплені внутрішні органи, зокрема печінка. На допомогу петербурзьким медикам були викликані фахівці з Німеччини. Але вони прилетіли вже після смерті п"ятирічної Валерії. І констатували, що лікарі Петербургу зробили все, що могли, але ситуація була украй важка.

Каретна фірма працює на цьому ринку вже 17 років, окрім звичайних туристів обслуговує і ВІП-клієнтів. Майже за 20 років роботи траплялося всяке, але подібних подій не було. За словами керівника фірми Олександра, карета за договором закріплена за готелем "Європа", але на той момент, коли її послугами вирішила скористатися сім"я Віктора Колодяжного "європейський" час закінчився, так що поїздка була приватною - видно, прогулюючись по місту, високі гості вирішили просто зупинили карету на вулиці.

Аварія відбулася біля Ермітажу. Автомобіль ВАЗ-21093 врізався у віз ззаду, а їхав він на величезній швидкості, хоча там є знак обмеження швидкості - 40 кілометрів. В результаті удару з карети випала дівчинка (очевидці говорять, що вона сиділа на передку поряд з візником) і потрапила під колеса воза.

Водій "Жигулі" Олексій Ботльов був затриманий. Автомобіліст він не дуже досвідчений - права отримані з полгода назад. Машина нібито належить його батьку, повідомляє Фонтанка.ру.

Зараз ви читаєте новину «Дочка мера Сочі загинула після ДТП в Санкт-Петербурзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути