четвер, 08 травня 2008 16:51

Дочка Червоненка хоче дитину (ФОТО)

Дочка шефа з підготовки до ЄВРО-2012 Євгена Червоненка Олександра починає замислюватися про власну майбутню сім"ю.

"Для мене родина завжди буде пріоритетом, тому хочеться мати сім"ю й дитину... Але я вірю й у те, що жінка може поєднувати роботу з родиною", - ділиться своїми баченнями Саша у коментарях журналу "Публічні люди".

"Зараз я займаюся культурною соціальною спортивно-політичною роботою - я є директором Chervonenko RACING. Мені ця робота приносить задоволення", - пояснює дочка харизматичного гонщика.

"Я дуже люблю швидкість, у місті по заторах особливо не поганяєш, але на вихідні виїжджаю на трасу, там можу й поганяти", - зізнається вона.

При цьому Олександра одразу додає, що в цілому ставиться "до швидкісної їзди обережно".

Дівчина також розповіла, що її батько буває із нею як ніжним, так і дуже суворим. Хоча брати 20-річну дівчину під контроль Червоненку вже пізно...

"Я дуже хотіла поїхати вчитися в Англію і вдячна батькові, що він надав мені таку можливість. Тато із мною ніжний і турботливий. Я дуже ціную в наших стосунках те, що він вміє слухати й давати слушні поради", - пояснює дочка Євгена Альфредовича.

"Я виїхала з дому в 15 років, жила в Англії сама. Тож тепер вже пізно татові контролювати мене. Але, чесно кажучи, у якихось моментах він із мною дотепер суворий", - додає Олександра.

Фото Юрія Шуригіна та фото журналу "Публічні люди"

Зараз ви читаєте новину «Дочка Червоненка хоче дитину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі