понеділок, 17 вересня 2007 10:23

Дочка Акаєва виїхала з Киргизії, справу проти неї припинено

Справа відносно дочки екс-президента Киргизії Аскара Акаєва Бермет Акаєвой припинено, повідомив адвокат Ікрамідін Айткулов. "Кримінальну справу відносно Акаєвой припинено, постанову про це було ухвалено 13 вересня слідчим управлінням Держкомітету національної безпеки", - сказав він.

Він пояснив, що кримінальну справу Акаєвої "припинено з реабілітовуючих її підстав через  недоведеність її провини в скоєнні злочину".

"Вона виїхала додому, оскільки наразі кримінальну справу припинено, запобіжний захід (домашній арешт) скасовано", - сказав адвокат. Він відзначив, що Акаєва виїхала за межі Киргизії.

Разом з тим, Айткулов не виключає, що генеральна прокуратура Киргизії "має право скасувати ухвалу".

Кримінальну справу відносно Акаєвої було порушено за фактами масових безладів, подійу ніч на 24 квітня 2007 року в суді Кемінського району (Чуйська область, північ Киргизії), де слухалася справа про позбавлення Акаєвої можливості брати участь у парламентських виборах по Кемінському округу, пише "Интерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Дочка Акаєва виїхала з Киргизії, справу проти неї припинено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі