середа, 21 лютого 2007 11:36

Добровільний штраф дасть можливість гастарбайтерам працювати у Росії легально

Федеральна міграційна служба (ФМС) Росії планує провести акцію з легалізації мігрантів, які знаходилися в країні незаконно. Про це повідомив сьогодні начальник Управління зовнішньої трудової міграції ФМССергій Болдирєв.

За його словами, мігранти, які в"їхали на територію Росії до 15 січня 2007 року і знаходилися в країні без дозволу, зможуть легалізувати свій статус шляхом виплати добровільного штрафу у розмірі $75. Акція торкнеться мігрантів, зайнятих у тих сферах діяльності, які відчувають дефіцит у робочій силі: будівельників, працівників сільського господарства і ЖКХ, а також транспортників.

У ФМС сподіваються на позитивний результат проведення акції. Подібний експеримент, проведений 2005 року, дозволив легалізувати більше семи з половиною тисяч нелегалів. Чергова акція, яку планується провести протягом 2007 року, почнеться в центральному регіоні Росії, а потім розповсюдиться по всій території країни, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Добровільний штраф дасть можливість гастарбайтерам працювати у Росії легально». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі