субота, 28 серпня 2010 15:55

До Вінниці привезли медальйон з відбитком пальця Майкла Джексона (ФОТО)
5

27 серпня у Вінниці вперше в Україні продемонстрували рідкісний медальйон з відбитком пальця та автографом короля поп-музики Майкла Джексона.

Його власник 28-річний Андрій Сіннік. У нічному клубі "Кумбари" він провів вечір пам'яті співака, який би завтра відсвяткував своє 52-річчя.

"Таких медальйонів 1998 року випустили сотню штук . Він срібний, є і проба. Купив його кілька років тому на аукціоні "eBay". Скільки заплатив, не скажу. Зараз такий коштує не менше 1000 євро", - каже кореспонденту "Gazeta.ua" Сіннік. Нині він громадянин Німеччини, живе у місті Франкфурт, працює діджеєм.

Крім медальйону Андрій привіз із собою повне зібрання альбомів Джексона.


"Ось цю куртку охоронця в 1995 році Майкл кинув в натовп на одному із своїх концертів. Зазвичай, він кидав свою шляпу, а тут чогось куртку. Це спеціальний дизайн від поп-короля. Всі працівники, які були задіяні на концертах носили такі. Куртки з чорної шкіри та замшу. На спині емблема Джексона. Є лейби корпорації Джексона. На цій куртці, якщо придивиться, лівий рукав більш затертий, ніж правий. Я її купив у 1996-му", - показує річ Андрій.

Андрій розповідає, фанат Майкла Джексона з 14 років.

"Тут представлена не повна колекція, яку я встиг зібрати. Не рахував, у скільки б її зараз можна оцінити. Та сума велика. Найцінніші речі зберігаю в банку у Франкфурті", - додав він.

Gazeta.ua Фото: Аріна Кантоністова
Зараз ви читаєте новину «До Вінниці привезли медальйон з відбитком пальця Майкла Джексона (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі