понеділок, 10 листопада 2008 12:55

До смерті забили британську модель журналу "Playboy"

До смерті забили британську модель журналу "Playboy"

19-річну модель Емі Лей Барнс знайшли до смерті побитою в неділю вранці в Фарнворсі, біля Болтона, в Манчестері.

Нещодавно юна модель переїхала від батьків у власну квартиру. Розквіт її кар"єри щойно розпочався. Дівчина знялася для журналів "Playboy" та "Cosmopolitan", була фіналісткою конкурсу моделей Міс Британських островів у 2007 році, та стала Моделлю року у 2008.

"Емі була душею компанії. Вона була дуже популярною, любила вечірки і просто гуляти вечорами. Вона знала багатьох футболістів і з деякими з них зустрічалася," - розповідала одна з її подруг.

У вбивстві Емі Барнс звинувачують 21-річного чоловіка, якого арештували того ж дня за 100 миль від місця вбивства. Його повернули в Манчестер і допитували минулої ночі.

Емі Барнс закінчила школу Незалежних лордів у Болтоні. Після школи навчалася драмі, музиці та танцям у коледжі в Селфорді, а також викладала драму молодшим студентам благодійного закладу в Болтоні. До нещодавна дівчина проживала з матір"ю та вітчимом в Егертоні. В інтерв"ю місцевим газетам вона говорила: "Я хочу серйозно зайнятися кар"єрою моделі зараз. Я отримую все більше замовлень, і мої батьки постійно підтримують мене".

"Слова не викажуть всього болю, який ми відчуваємо, - говорять батьки Емі. - Ми не заспокоїмося, поки справедливість не буде встановлено для нашої дитини."

Тим часом інший підліток (28 за цей рік у Лондоні) був побитий до смерті групою молодиків в Ілфорді в суботу. За словами його друзів, 19-річний студент з Мавританії Набіл Бакуралі прожив в Британії 3 роки і його смерть стала частиною ворожнечі між азіатською та мавританською молоддю в Болтоні, повідомляє The Times.

Зараз ви читаєте новину «До смерті забили британську модель журналу "Playboy"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі