вівторок, 18 грудня 2007 16:38

До пограбування автомобіля з $10 млн причетні колишні працівники міліції

У Міністерстві внутрішніх справ України не виключають, що до пограбування автомобіля з майже $10 млн. причетні колишні працівники міліції, повідомив в.о. міністра внутрішніх справ України Михайло Корнієнко.

"Машина, яка була пристосована для цього злочину, швидше за все, була пристосована під машину ДАІ. Що стосується працівників - те, скоріше, це були особи, переодягнуті в працівників міліції. Ми не виключаємо, що могли бути колишні працівники міліції", - сказав Корнієнко.

Він відмітив, що це була добре підготовлена операція, і, безумовно, зловмисники мали спільників, які знали, де заховані гроші.

Корнієнко також відзначив, що на момент скоєння злочину в цьому місці не було нарядів міліції або інших правоохоронних органів.

Нагадаємо, співробітники міліції встановлюють трьох осіб, що зробили в Київській області розбійний напад на автомобіль, що належить людині, якої пов"язують з луганським футбольним клубом "Зоря". У автомобілі перевозилося майже $10 млн, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «До пограбування автомобіля з $10 млн причетні колишні працівники міліції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі