понеділок, 27 вересня 2021 14:55

До міськради Миколаєва не пускатимуть нещеплених чиновників

До міськради Миколаєва не пускатимуть нещеплених чиновників
Протягом 26 вересня у Миколаївській області вакцинували 905 людей. Фото: pixabay.com

У Миколаєві в будівлю міськради перестануть пускати журналістів і чиновників без Covid-сертифікатів або негативного ПЛР-тесту.

За останній тиждень від наслідків коронавірусу в місті померли вісім людей. Усі вони не були вакциновані, заявив під час розширеної апаратної наради 27 вересня міський голова Олександр Сєнкевич, передає "Укрінформ".

"Перед входом потрібно буде показати сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест, який діє три дні. Це стосуватиметься всіх відвідувачів. У нас усі рівні", - сказав він.

Щеплених працівників у структурних підрозділах міської ради в середньому 53%. Найкраща ситуація в закладах освіти й медицини - 73-90%, найгірша - в комунальних підприємствах, управліннях житлово-комунального господарства, архітектури й капітального будівництва - до 30%.

26 вересня в Миколаївській області вакцинували 905 людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ опублікувало перелік обов'язкових до вакцинації професій

За останню добу в Україні виявили 3007 нових хворих на коронавірус. Загалом від початку епідемії в країні Covid-19 підхопили 2 395 404 особи. Померли 55 720 пацієнтів, із них 94 - за останню добу. Одужали 2 245 144 особи, за останню добу - 952.

Зараз ви читаєте новину «До міськради Миколаєва не пускатимуть нещеплених чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі