четвер, 17 грудня 2020 11:31

До Карпат курсуватимуть 2 додаткові поїзди

До Карпат курсуватимуть 2 додаткові поїзди
Завдяки зазначеним поїздам мешканці східних та південних регіонів отримають пряме сполучення з місцями зимового відпочинку. Фото: Укрзалізниця

Укрзалізниця запускає поїзди сполученням Ужгород-Херсон та Харків-Ворохта з 24 грудня.

Вони курсуватимуть через день, повідомляє сайт Укрзалізниці.

Завдяки зазначеним поїздам жителі східних та південних регіонів отримають пряме сполучення з місцями зимового відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із Києва вирушив перший поїзд до Авдіївки

Поїзд №5/6 Ужгород - Херсон вирушатиме з Ужгорода о 16:21 та прибуватиме до Херсона о 13:59. Відправлення з Херсона о 15:10, прибуття до Ужгорода о 13:11. Передбачені зупинки на станціях Мукачево, Львів, ім. Тараса Шевченка, Долинська, Кривий Ріг, Апостолове.

Поїзд №149/150 Харків - Полтава - Ворохта вирушатиме з Харкова о 12:28 та прибуватиме до Ворохти о 12:02 наступної доби. З Ворохти відправлення о 13:51, прибуття до Харкова о 13:20. На цьому поїзді можна поїхати до Полтави, Миргорода, Лубен, Гребінки, Борисполя, Києва, Львова, Івано-Франківська та інших міст.

Додатковий потяг запускає Укрзалізниця. Він курсуватиме під час новорічних свят, повідомляє пресслужба УЗ. Під час свят почне курсувати поїзд №134/133 сполученням Миколаїв - Рахів.

Зараз ви читаєте новину «До Карпат курсуватимуть 2 додаткові поїзди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі