середа, 27 серпня 2008 16:12

До Харкова приїде Queen

12 вересня о 19.00 у Харкові на площі Свободи відбудеться благодійний концерт британської рок-групи Queen та Пола Роджерса.

Про це сьогодні на прес-конференції у Києві повідомила засновниця благодійного Фонду "АнтиСНІД", ініціатор приїзду британських музикантів до України Олена Франчук.

Благодійний концерт Queen у Харкові відкриє європейське турне групи.

Приїзд цієї групи до України відбувається у рамках програми Фонду "АнтиСНІД" "На краю".

"Музиканти гурту вийдуть до українців не тільки співати наші улюблені пісні, але й говорити з українською молоддю про проблему ВІЛ/СНІДу, - зазначила засновниця фонду. - Тому що вони, як ніхто інший, знають про важливість цієї проблеми. Бо вони втратили не тільки свого соратника, але й друга Фреді Меркюрі. Тому вони говоритимуть щиро, від душі. Вони переконані, що їх почують".

"Це буде не тільки концерт, а велике шоу, якого ще не бачила Україна", - зауважила О.Франчук.

За тиждень до концерту розпочнеться інформаційна робота зі студентами та молоддю. Працюватимуть близько 200 волонтерів на вокзалах, станціях метро, вони роздаватимуть інформаційні матеріали про ВІЛ/СНІД.

За словами О.Франчук, Queen виступить саме у Харкові, тому що це найбільше студентське місто України.

На запитання, яким чином вдалося переконати Queen приїхати до України, О.Франчук відповіла: "Після концерту в Києві сера Елтона Джона та Пола Маккартні стало легше домовлятися".

Вона також повідомила, що квитки у VIP-ложу коштуватимуть від 2,5 тис. доларів.

Група напередодні концерту прибуде до Києва, де її учасники разом з О.Франчук проведуть спільну прес-конференцію. Відбудеться також світський прийом.

Обладнання для концерту спеціально буде доставлено в Україну двома літаками Ан-124 7 вересня у 12 сорокафутових контейнерах.

Концерт проходитиме під гаслом: "Life must go on! Не дай СНІДу зруйнувати твоє життя!", повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «До Харкова приїде Queen». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі