четвер, 21 листопада 2013 22:17

До 50 осіб можуть перебувати під завалами в ТЦ в Ризі - віце-мер міста

До 50 осіб можуть перебувати під завалами в ТЦ в Ризі - віце-мер міста
В магазині Maxima в ризькому районі Золитуде (Zolitude), де в четвер увечері сталося обвалення покрівлі і стіни, під завалами можуть перебувати до 50 чоловік, заявив журналістам на місці події віце-мер Риги Андріс Америкс (Andris Ameriks).

За його словами, під завалом опинилися також і рятувальники.

Америкс сказав, що, за наявною у нього інформацією, обвалення почалося з зимового саду магазину, після чого "дах впав як картковий будиночок".

Представниця СНМП Інга Витола (Inga Vitola) повідомила BNS, що рятувальникам вдалося витягти з-під завалу 15 постраждалих і двох загиблих. 11 постраждалих довелося госпіталізувати, у тому числі одного пожежного, а дві людини постраждали незначно. Медики продовжують працювати на місці події і відправляють постраждалих у лікарні.

На місці події працюють 13 бригад ДПРС і 17 - Служби невідкладної медичної допомоги (СНМП).

Між тим, як повідомляє портал Tvnet.lv з посиланням на очевидців, незадовго до обвалення будівлі відвідувачів магазину по гучномовному зв'язку просили покинути будівлю.

Торговий комплекс, приміщення в якому орендувала Maxima, належить підприємству Homburg, а сама будівля побудувала компанія RE&RE наприкінці 2011 року.
Зараз ви читаєте новину «До 50 осіб можуть перебувати під завалами в ТЦ в Ризі - віце-мер міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі