вівторок, 08 вересня 2009 18:22

До 2011 року збираються реконструювати Контрактову площу

До 2011 року збираються реконструювати Контрактову площу

Київська міська державна адміністрація вирішила реконструювати Контрактову площу і вулицю Сагайдачного в Подільському районі столиці до 2011 року. Про це мовиться у розпорядженні міськадміністрації.

Весь комплекс робіт передбачає реконструкцію проїжджої частини і тротуарів площі та вулиці Сагайдачного, спорудження пам"ятника Петру Могилі, відновлення комплексу будівель Контрактового будинку за проектом шотландського архітектора Вільяма Гесте і будівлі магістрату на площі, а також реставрацію будинків і споруд уздовж вулиці Сагайдачного.

Київміськадміністрація визначила замовником проектування і реконструкції відділ капітального будівництва і реконструкції Подільської райадміністрації.

Для проведення робіт відділ повинен оформити користування земельними ділянками під реконструкцією, отримати необхідні для реконструкції будівель дозволи Міністерства культури і туризму і Головного управління охорони культурної спадщини міськадміністрації.

Також відділ спільно з Головним управлінням економіки та інвестицій повинні відпрацювати можливість залучення до реконструкції інвестиційних коштів.

Контрактова площа розташована на Подолі, відома з часів Київської Русі як частина подільського Торжища.

Подробности

Зараз ви читаєте новину «До 2011 року збираються реконструювати Контрактову площу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі