субота, 13 грудня 2008 13:59

Дніпропетровську зменшили подачу газу

У п"ятницю Дніпропетровське лінійне виробниче управління магістральних газопроводів зменшило подачу газу на місто Дніпропетровськ.

Про це повідомили в прес-службі міського голову Дніпропетровська.

За даними прес-служби, тиск у магістральному газопроводі понижений через заборгованість міста за блакитне паливо. Міська влада вживає всі заходи, щоб не допустити відключення котельних, тим паче, що з 13 грудня за повідомленнями синоптиків у місті очікується зниження температури до 12 градусів морозу.

За станом на п"ятницю, 12 грудня, теплопостачальні підприємства міста заборгували за газ 50 млн. грн. Населення Дніпропетровська, з урахуванням боргів минулих років, заборгувало тепловикам 100 млн. грн. У цьому опалювальному сезоні борг складає 40 млн. грн. Поки що рівень оплати населення за теплопостачання складає 30%.

Міська влада звертається до жителів міста з проханням сплатити рахунки за теплопостачання

Варто зазначити, що в листопаді цього року газопостачальні організації примусово почали скорочувати постачання природного газу на підприємства АК "Київенерго" через існуючі борги компанії за отриманий газ.

11 грудня АК "Київенерго" заявила, що вимушена вжити заходи щодо тимчасового припинення гарячого водопостачання в адміністративні будівлі, житлові будинки зони теплопостачання ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6.

Таким чином, у п"ятницю без гарячої води залишились такі житлові масиви Києва: Харківський, Позняки, Осокорки, Теремки, Русанівка, Березняки, Троєщина, Лісовий, Куренівка, Виноградар, Оболонь і Поділ. Центральна та міська влада поки звинувачує один одного в проблемах з газом і почали судові розгляди. Води не буде мінімум до понеділка, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровську зменшили подачу газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі