четвер, 28 серпня 2008 11:11

Дніпродзержинськ залишився без води

Понад 100 тисяч жителів Дніпродзержинська залишилися з 27 серпня без питної води через борги місцевого водоканалу за електроенергію і купувальну воду. Про це повідомив представник Дніпродзержинської міської ради.

За його інформацією, централізоване водопостачання відсутнє в лівобережних мікрорайонах Дніпродзержинська і обмежене в правобережних.

За даними прес-служби Дніпродзержинської міськради, ВАТ "ТЕНК "Дніпрообленерго", попередило основного постачальника питної води в Дніпродзержинську - КП "Аульний водоводів" про зниження електропостачання до екологічної броні через борги. У свою чергу "Аульний водоводів" повідомив про зниження рівня сплати Дніпродзержинська за купувальну воду до 73,69% і відповідне зменшення водопостачання міста до погашення заборгованості.

Борг Дніпродзержинська за купувальну воду складає, з урахуванням попередніх років, близько 27 мільйонів гривень. Поточний борг з початку року - 7 мільйонів гривень. Щодобове планове споживання води в Дніпродзержинську складає 150 тисяч кубометрів, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Дніпродзержинськ залишився без води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі